Zorg huisvesting

Comfort bieden

Flexibele tijdelijke huisvesting

Thuis voelen

Hoe lastig is het huisvesting goed aan te laten sluiten bij een fluctuerende in- en uitstroom van cliënten. Moet u nu uitbreiden, dan is de situatie over 10 jaar wellicht weer volledig anders. Dan voorziet De Groot Vroomshoop Bouwsystemen u graag van comfortabele tijdelijke huisvesting. Een warm thuis voor uw cliënten, een prettige werkplek voor uw medewerkers. Een comfortabel, tijdelijk gebouw met een gezond binnen- en buitenklimaat,  met trillingsvrije betonvloeren, een akoestisch systeemplafond, warmte werende dakbedekking en een hoge isolatiewaarde van onze binnen- en buitenwanden. Verandert de situatie, dan bieden onze huisvestingsconcepten u veel flexibiliteit. Deze zijn demontabel, verplaatsbaar en herbruikbaar.

Wij stemmen het ontwerp optimaal af op de uitvoering

Zonder overlast

Wij produceren prefab. Dat betekent: energie in de voorbereiding, naadloze productie onder perfecte omstandigheden, snelle en nauwkeurige planning, levering en montage op de bouwplaats. Opslagruimte op de bouw is minimaal, risico’s voor personeel en cliënten beperken we en in een mum van tijd beschikt uw zorgorganisatie over extra ruimte.

Zorgeloos bouwen

De volledige zorg voor de uitbreiding nemen we van u over, van ontwerp tot en met de oplevering. Natuurlijk betrekken wij u er bij. Met voorbeelden, adviezen, visualisaties en transparante all-in prijzen, als u wilt inclusief terreininrichting. Daarbij komen we u graag tegemoet met mogelijke financieringsvormen als lease, huur en koop met terugkoopgarantie.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw zorgorganisatie?

Interesse in onze diensten?

Onze medewerkers helpen u graag verder

Bel 0546-666333 of mail naar info@degrootvroomshoop.nl

Ik wil meer informatie over De Groot Vroomshoop
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Print Friendly, PDF & Email