Woningen

Woonwijkproof

Nederland heeft de uitdaging aan een samenleving te werken waarin iedereen zich thuis mag voelen. Dat betekent in de eerste plaats dat eenieder een degelijk dak boven zijn hoofd heeft. Huisvestingsproblematiek los je alleen samen op. De Groot Vroomshoop Bouwsystemen is van huis uit een bouwer. Maar ruime ervaring leerde ons, dat huisvestingsoplossingen succesvoller zijn als je verder kijkt dan het gebouw alleen. Dat maakt onze nette en flexibele huisvestingsconcepten woonwijkproof.

Benieuwd hoe wij met Festing ® een duurzame oplossing bieden voor Flexwonen?

Download onze brochure of kijk op www.degrootvroomshoop.nl/flexwonen.

Ons bouwsysteem is van hoge kwaliteit, biedt comfort en is zeer energiezuinig

Betaalbaar

De Groot Vroomshoop Bouwsystemen realiseert tijdelijke en semipermanente woonruimte  met een gebruiks- en exploitatietermijn van maximaal 15 jaar. Veelal in opdracht van gemeenten en woningcorporaties. Verandert de situatie, dan bieden onze woonconcepten u veel flexibiliteit. Deze zijn her in te delen, demontabel, verplaatsbaar en herbruikbaar.
Op onze woonconcepten zijn gunstige financieringsvormen van toepassing:

  • Kopen, met terugkoop na de gebruiksduur
  • Huren
  • Leasen
Kwaliteit en uitstraling

De Groot Vroomshoop Bouwsystemen bouwt prefab. Dat betekent: energie in de voorbereiding, naadloze productie onder perfecte omstandigheden en just-in-time levering en montage op de bouwplaats. Faalkosten zijn minimaal, risico’s en overlast beperkt en de bouwtijd is heel kort. We bouwen systematisch, maar de architectonische invulling, indeling, materialisering en gevelafwerking zijn maatwerk en geven uitstraling.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op. We gaan graag samen met u de wijk in!

Toekomst bieden

Dat is De Groot Vroomshoop als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen

De Groot Vroomshoop bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen zich thuis mag voelen. Met flexibele huisvestingsoplossingen voor mensen die deze hard nodig hebben. Zo bouwen we AZC’s, woon-zorgcomplexen, scholen en tijdelijke huisvesting voor studenten en arbeidsmigranten. Lees dan de folder Huisvesting voor statushouders.

Interesse in onze diensten?

Onze medewerkers helpen u graag verder

Bel 0546-666333 of mail naar info@degrootvroomshoop.nl

Ik wil meer informatie over De Groot Vroomshoop
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Print Friendly, PDF & Email