Tijdelijke huisvesting statushouders

Tijdelijke huisvesting statushouders

Verder kijken dan het gebouw
Nederland heeft de uitdaging aan een samenleving te werken waarin iedereen zich thuis mag voelen. Dat betekent in de eerste plaats dat eenieder een degelijk dak boven zijn hoofd heeft. De Groot Vroomshoop Bouwsystemen is gespecialiseerd in tijdelijke huisvesting. Onder meer voor statushouders en asielzoekers.

Woonwijkproof

Huisvestingsproblematiek los je alleen samen op. De Groot Vroomshoop Bouwsystemen is van huis uit een bouwer. Maar ruime ervaring leerde ons, dat huisvestingsoplossingen succesvoller zijn als je verder kijkt dan het gebouw alleen. Dat maakt onze nette en flexibele tijdelijke huisvestingsconcepten voor statushouders woonwijkproof.

Betaalbare tijdelijke huisvesting

De Groot Vroomshoop Bouwsystemen realiseert tijdelijke en (semi)permanente huisvesting voor statushouders en asielzoekers. Onze tijdelijke woningen hebben een gebruiks- en exploitatietermijn van maximaal 15 jaar. We bouwen veelal in opdracht van gemeenten en woningcorporaties. Verandert de situatie, dan bieden onze tijdelijke huisvestingsconcepten u veel flexibiliteit. Deze zijn gemakkelijk opnieuw in te delen, demontabel, verplaatsbaar en herbruikbaar. Op onze woonconcepten zijn gunstige financieringsvormen van toepassing:

  • Kopen, met terugkoop na de gebruiksduur.
  • Huren.
  • Leasen.

Kwaliteit en uitstraling

De Groot Vroomshoop Bouwsystemen bouwt prefab. Dat betekent dat we alle energie voor de bouw van de tijdelijke huisvesting in de voorbereiding steken: naadloze productie onder perfecte omstandigheden en just-in-time levering en montage op de bouwplaats. De faalkosten van deze prefab tijdelijke huisvesting zijn minimaal. De risico’s en overlast zijn beperkt en de bouwtijd is heel kort. We bouwen systematisch, maar de architectonische invulling, indeling, materialisering en gevelafwerking zijn maatwerk. Dat geeft onze tijdelijke woningen uitstraling.

Duurzaam en energiezuinig

Onze tijdelijke en (semi)permanente huisvesting voor statushouders en asielzoekers is zeer energiezuinig. De woningen hebben driedubbele beglazing, warmte-accumulerende betonvloeren en goed geïsoleerde wanden. Ook de dakbedekking van de tijdelijke huisvesting voor statushouders zorgt voor extra warmtewering.
Benieuwd wat onze tijdelijke woningen kunnen betekenen voor de huisvesting van statushouders en asielzoekers in uw gemeente? Neem contact op. We gaan graag samen met u de wijk in!

Interesse in onze diensten?

Onze medewerkers helpen u graag verder

Bel 0546-666333 of mail naar info@degrootvroomshoop.nl

Ik wil meer informatie over De Groot Vroomshoop
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Print Friendly, PDF & Email