Tijdelijke bouw

Meer mogelijk

Meer mogelijk

Meer mogelijk

Meer mogelijk

Duurzame en flexibele tijdelijke en (semi)permanente bouw

De Groot Vroomshoop is gespecialiseerd in tijdelijke bouw. Of het nu om woon-of kantoorruimte gaat of noodgebouwen voor scholen of zorginstellingen.

Tijdelijke bouw De Groot Vroomshoop

Voor tijdelijke bouw gebruikt De Groot Vroomshoop Bouwsystemen een eigen IFD-systeem. IFD staat voor Industrieel, Flexibel en Duurzaam. Dit systeem heeft veel voordelen. We zijn erg snel klaar en het werk geeft dus maar voor korte tijd overlast. Ook valt de opslag en rommel mee in vergelijking met reguliere bouw. De prefab bouwelementen worden namelijk elders geproduceerd en na aflevering direct gemonteerd.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Ook zijn alle bouwcomponenten die we gebruiken zeer energiezuinig. Voor de tijdelijke bouw van elk huis, kantoor of school gebruiken we driedubbele beglazing, goed geïsoleerde, warmte werende wanden en warmte accumulerende vloeren. Dat levert bewoners en gebruikers veel voordeel op: een prettige werk- en leeromgeving, wooncomfort en een lage energierekening.

Flexibel en demontabel

Met ons modulaire IFD-systeem realiseren we tijdelijke gebouwen die we snel kunnen aanpassen aan ander gebruik of veranderingen in vraag. Ook zijn de tijdelijke woningen en andere noodgebouwen volledig demontabel. Hergebruik op een andere locatie is altijd mogelijk. Ze zijn gemakkelijk te verplaatsen naar een andere locatie.

Interesse in onze diensten?

Onze medewerkers helpen u graag verder

Bel 0546-666333 of mail naar info@degrootvroomshoop.nl

Ik wil meer informatie over De Groot Vroomshoop
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Print Friendly, PDF & Email