Tijdelijk gebouw

Meer mogelijk

Meer mogelijk

Meer mogelijk

Meer mogelijk

Duurzaam en flexibel tijdelijk gebouw

Snel een tijdelijke gebouw nodig om in te verzorgen, les te geven of te werken? De Groot Vroomshoop Bouwsystemen is gespecialiseerd in het bouwen van tijdelijke kantoor– en woonruimte en noodgebouwen voor onderwijs– en zorginstellingen. De tijdelijke gebouwen worden zonder al te veel overlast razendsnel opgebouwd uit prefab onderdelen.

Snel, flexibel en demontabel bouwsysteem

Voor onze tijdelijke gebouwen hebben wij een eigen IFD-bouwsysteem ontwikkeld. IFD staat voor Industrieel, Flexibel en Duurzaam. De prefab bouwelementen laten we pas aanleveren als we ze nodig hebben op de bouwplaats. Daar kunnen ze dan meteen gemonteerd worden. Zo houden we de bouwtijd en dus de overlast heel kort. Ons bouwsysteem is flexibel en modulair opgebouwd, zodat we de tijdelijke gebouwen indien nodig kunnen inkrimpen of uitbreiden. Ook zijn de tijdelijke woningen en kantoren volledig demontabel en kunnen ze gemakkelijk verplaatst worden.

Milieuvriendelijk en energiezuinig tijdelijke gebouwen

Maar het belangrijkste kenmerk van ons IFD-bouwsysteem is wel dat de verschillende bouwelementen allemaal even mimileuvriendelijk en energiezuinig zijn. Onze tijdelijke gebouwen hebben stuk voor stuk driedubbel glas, warmte accumulerende betonvloeren, uitstekend geïsoleerde en warmte werende wanden. Ook de lichte kunststof dakbedekking van onze tijdelijke gebouwen zorgt voor extra warmtewering. Dat levert veel voordelen op voor de gebruikers en bewoners van onze tijdelijke gebouwen: een comfortabele woon- of werkomgeving en lage energiekosten.

Interesse in onze diensten?

Onze medewerkers helpen u graag verder

Bel 0546-666333 of mail naar info@degrootvroomshoop.nl

Ik wil meer informatie over De Groot Vroomshoop
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Print Friendly, PDF & Email