Studenten / migranten

Het concept Compacte huisvesting voor studenten en migranten

De behoefte aan studentenhuisvesting is vaak urgent en fluctueert bovendien. Net als huisvesting voor migranten. De Groot Vroomshoop Bouwsystemen heeft hiervoor een prefab concept ontwikkeld: Compacte huisvesting.

De exacte indeling is geheel naar uw wens aan te passen

  • Snel, efficiënt en schoon
  • Kostenbewust
  • Goede arbeidsomstandigheden
  • FSC- en PEFC gecertificeerd
  • Gezond binnenmilieu
Compacte huisvesting

Met compacte huisvesting van De Groot Vroomshoop Bouwsystemen realiseert u in korte tijd flexibele huisvesting, bijvoorbeeld voor studenten en migranten. We hebben een aantal appartementvarianten ontwikkeld waarmee verschillende woonvormen gemaakt kunnen worden.

Prefab bouwen: snel en schoon

Voor het bouwen van studentenhuisvesting en migrantenhuisvesting gebruiken we prefab onderdelen. De prefab onderdelen maken wij in onze fabriek onder ideale omstandigheden. Daarna vervoeren we de onderdelen naar de bouwplaats en stellen we het gebouw samen. Zelfs de badkamer is al helemaal klaar voordat we deze in het gebouw plaatsen. Met ons prefab bouwconcept bouwen we snel, efficiënt en schoon. Er is bijzonder weinig bouwafval en ook minder vervoer nodig. Daarmee sparen we het milieu en zijn we kostenbewust. Ook schenken we veel aandacht aan goede arbeidsomstandigheden. Door verregaande prefabricage en mechanisatie willen we de fysieke belasting van onze medewerkers en onderaannemers beperken.

Binnenmilieu net zo belangrijk

De Groot Vroomshoop Bouwsystemen is FSC- en PEFC gecertificeerd. Wij gebruiken dus alleen hout uit verantwoord beheerde bossen. Voor het ontwerp van de gebouwen passen we vooral hout toe. Daarmee beperken we het gebruik van eindige grondstoffen zoals staal en grind. Daarbij zorgt hout voor een warme uitstraling. Een gezond gebouw vinden wij erg belangrijk. Daarom besteden we extra aandacht aan luchtkwaliteit, klimaat, emissies van bouwmaterialen, gaan we slim om met daglicht en houden we rekening met geluid. Zo zorgen we ook voor een gezond binnenmilieu.

Interesse in onze diensten?

Onze medewerkers helpen u graag verder

Bel 0546-666333 of mail naar info@degrootvroomshoop.nl

Ik wil meer informatie over De Groot Vroomshoop
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Print Friendly, PDF & Email