Een tijdelijke leerplek

Wij ontwerpen en realiseren een tijdelijke en stimulerende leeromgeving. Bij de Groot Vroomshoop ben je aan het juiste adres voor een zorgeloze en snelle tijdelijke huisvesting voor jouw onderwijsinstelling. Samen bouwen we een prettige tijdelijke leerplek waar iedereen blij van wordt.

Stimulerende werk- en leerplek

Een tijdelijke huisvesting voor het onderwijs moet een stimulerende omgeving zijn. Een omgeving waarin de leerlingen en het onderwijzend personeel prettig kunnen leren en werken. We spreken over tijdelijke huisvesting, maar voor leerlingen kan dat hun hele schooltijd zijn. Reden te meer om, binnen budget, verder te gaan dan het Bouwbesluit ons voorschrijft. We realiseren samen een gezond onderwijsklimaat. Onze tijdelijke huisvestingsoplossingen voor het onderwijs passen perfect in het streven naar ‘frisse scholen’.

Weinig overlast en vervuiling

Tijdelijke huisvesting voor onderwijsinstellingen produceren wij prefab volgens onze eigen bouwsystemen Modulinn® en Festing®. Dat betekent: weinig overlast en vervuiling rondom de school. Wij steken alle energie in de voorbereiding. We produceren de bouwelementen naadloos onder ideale omstandigheden in de fabriek. Vanwege een snelle en nauwkeurige planning zijn productie, levering en montage op de bouwplaats perfect op elkaar afgestemd. De opslagruimte op de bouwplaats is minimaal, waardoor we risico’s voor personeel en leerlingen beperken. Wij bouwen jouw tijdelijke schoolgebouw in zeer korte tijd zonder al te veel geluidsoverlast en vervuiling.

Bouwen zonder zorgen

De volledige zorg voor de tijdelijke huisvesting van jouw onderwijsinstelling nemen we over. Van het ontwerp tot en met de oplevering van het schoolgebouw. Natuurlijk betrekken we jou bij het gehele proces. Met voorbeelden, adviezen, visualisaties en transparante all-in prijzen. Ook mogelijk inclusief terreininrichting. Daarbij bieden we verschillende financieringsvormen aan als koop en huur.

Huisvesting X11 zwart met witte schoolingang
Voorkant van de zwarte Internationale school in Utrecht met het blauwe logo.

Een flexibel schoolgebouw

Bij De Groot Vroomshoop maken we de bouwcomponenten vooraf zelf in de fabriek. Daarna kunnen ze op de bouwplaats snel gemonteerd worden. We kijken vooruit en bieden flexibele oplossingen voor jouw schoolgebouw die naar behoefte getransformeerd, verplaatst of hergebruikt kunnen worden. Dit doen wij met onze eigen bouwsystemen Modulinn® en Festing®.

Uit ervaring weten we dat een tijdelijke school vaak langer gebruikt wordt dan vooraf ingeschat. Een reden om vooral niet in te boeten op kwaliteit en comfort. Onze oplossingen zijn van hoge kwaliteit en doen niet onder aan een permanent gebouw.

Meer informatie over het bouwen van een tijdelijke leerplek?

Kornel bespreekt graag de mogelijkheden met je.
Man poseert in pak voor houten plank
Kornel Poelsma

Bekijk onze projecten

Voorkant van de zwarte Internationale school in Utrecht met het blauwe logo.
Internationale school UtrechtVoor de International School Utrecht (ISUtrecht) hebben wij de tijdelijke huisvesting aan de Van Bijnkershoeklaan gerealiseerd. Aanleiding daartoe is de snelle groei van het aantal leerlingen, waardoor de school aan de Notebomenlaan te klein is geworden.
Lees meer
Nieuwbouw Amersfoortse Berg met een patroon aan tegels en groen
Nieuwbouw Amersfoortse BergNa een bouwperiode van slechts 12 weken is de nieuwe vleugel voor De Amersfoortse Berg naar volle tevredenheid opgeleverd. Vol trots kijken wij terug: een mooi project waaruit blijkt dat door systeembouw toe te passen, duurzame hoogwaardige onderwijshuisvesting tegen een scherpe investering en planning kan worden gerealiseerd.  
Lees meer
Grijs gebouw met een weg en grasveld van de Nuovo scholengroep
NUOVO Scholengroep in UtrechtDe uitbreiding van het gemeentehuis in Middelharnis van 3.000 m2 is door De Groot Vroomshoop Bouwsystemen  in 12 weken volledig gerealiseerd en opgeleverd.
Lees meer
Zwarte houten buitenkant van basisschool Klein Amsterdam
Basisschool Klein AmsterdamMet de bouw van deze basisschool in Amsterdam introduceren we een unieke huisvestingsoplossing: toekomstgerichte modules van hout. Ons nieuwe bouwsysteem <strong>Modulinn®</strong>
Lees meer
Huisvesting X11 zwart met witte schoolingang
Huisvesting X11 Media en VormgevingVoor X11 Media en Vormgeving school in Utrecht heeft De Groot Vroomshoop de tijdelijke huisvesting gebouwd.
Lees meer