Onderwijs

Snel goede tijdelijke huisvesting onderwijs laten bouwen

Snel goede tijdelijke huisvesting onderwijs laten bouwen

De maatregelen rondom COVID-19 en de anderhalve meter samenleving vergen veel flexibiliteit. Op zoek naar tijdelijke of extra huisvesting om op een veilige en verantwoorde manier jouw school weer te kunnen openen? De Groot Vroomshoop Bouwsystemen schakelt snel en zorgt voor een passende oplossing.

Stimulerende werk- en leerplek

Een tijdelijke huisvesting voor het onderwijs moet een stimulerende omgeving zijn, waarin het onderwijzend personeel én de leerlingen prettig kunnen werken en leren. We spreken over tijdelijke huisvesting, maar voor leerlingen kan dat hun hele schooltijd zijn. Reden te meer om – binnen budget – verder te gaan dan het Bouwbesluit ons voorschrijft. We realiseren een gezond onderwijsklimaat. Onze tijdelijke huisvestingsoplossingen voor onderwijsinstellingen passen perfect in het streven naar ‘Frisse Scholen’.

Weinig overlast tijdelijke huisvesting onderwijs

Tijdelijke huisvesting voor het onderwijs produceren wij prefab. Dat betekent: weinig overlast en vervuiling rondom de school. Wij steken alle energie in de voorbereiding: de naadloze productie van bouwelementen onder de perfecte omstandigheden in de fabriek. Vanwege snelle en nauwkeurige planning zijn productie, levering en montage op de bouwplaats perfect op elkaar afgestemd. De opslagruimte op de bouwplaats is minimaal, waardoor we risico’s voor personeel en leerlingen beperken. Kortom, uw tijdelijke schoolgebouw staat er in zeer korte tijd, zonder al te veel geluidsoverlast en rommel.

Tijdelijke onderwijshuisvesting in Utrecht

Zorgeloos bouwen

De volledige zorg voor de tijdelijke huisvesting van uw onderwijsinstelling nemen we van u over, van het ontwerp tot en met de oplevering van het schoolgebouw. Natuurlijk betrekken wij u er bij. Met voorbeelden, adviezen, visualisaties en transparante all-in prijzen, als u wilt inclusief terreininrichting. Daarbij komen we u graag tegemoet met mogelijke financieringsvormen als lease, huur en koop met terugkoopgarantie.

Benieuwd wat onze tijdelijke huisvestingsoplossingen voor het onderwijs voor uw school kunnen betekenen?

Zorgeloze en snelle tijdelijke huisvesting

Snel produceren

Wij produceren prefab. Dat betekent: energie in de voorbereiding, naadloze productie onder perfecte omstandigheden, snelle en nauwkeurige planning, levering en montage op de bouwplaats. Opslagruimte op de bouw is minimaal, risico’s voor personeel en leerlingen beperken we en uw schoolgebouw staat er in zeer korte tijd.

Zorgeloos bouwen

De volledige zorg voor uw schoolgebouw nemen we van u over, van ontwerp tot en met de oplevering. Natuurlijk betrekken wij u er bij. Met voorbeelden, adviezen, visualisaties en transparante all-in prijzen, als u wilt inclusief terreininrichting. Daarbij komen we u graag tegemoet met mogelijke financieringsvormen als lease, huur en koop met terugkoopgarantie.

Benieuwd wat we voor uw school kunnen betekenen?

Interesse in onze diensten?

Onze medewerkers helpen u graag verder

Bel 0546-666333 of mail naar info@degrootvroomshoop.nl

Ik wil meer informatie over De Groot Vroomshoop
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Print Friendly, PDF & Email