Noodgebouwen Vroomshoop

Noodgebouwen. Voor onderwijs, zorg en kantoren

Als de nood aan de man is

Snel tijdelijke woon- of werkruimte nodig? De Groot Vroomshoop Bouwsystemen is specialist in het bouwen van noodgebouwen voor onderwijs, zorg en kantoren. De noodgebouwen worden dankzij ons sterk logistiek proces razendsnel opgebouwd uit prefab onderdelen.

Snel, weinig overlast en vervuiling

Wij bouwen deze noodgebouwen volgens ons IFD-bouwprincipe. IFD staat voor Industrieel, Flexibel en Duurzaam. De benodigde bouwcomponenten laten we van te voren in de fabriek maken. Op de bouwplaats zetten we de noodgebouwen snel in elkaar. Zonder al te veel overlast en vervuiling.

Flexibele noodgebouwen

Ons IFD-bouwsysteem staat bovendien garant voor flexibele gebouwen. Met dit bouwsysteem kunt u snel inspelen op veranderingen van de vraag en de aard van het gebruik. Ook zijn de noodgebouwen demontabel. Hierdoor kunnen we ze gemakkelijk en snel naar een andere locatie verplaatsen. Uiteraard zijn onze noodgebouwen energiezuinig en uitstekend geïsoleerd.

Volledige service: ontwerp tot beheer

Wij hebben alles in eigen beheer om de noodgebouwen zo compleet en goedkoop mogelijk aan te bieden. Wij verzorgen voor u het ontwerp, de detail- en werktekeningen, alle stukken ten behoeve van de bouwaanvraag, de nodige berekeningen en de realisatie. Maar ook voor de nazorg, het beheer en het onderhoud kunt u bij ons terecht.

Interesse in onze diensten?

Onze medewerkers helpen u graag verder

Bel 0546-666333 of mail naar info@degrootvroomshoop.nl

Ik wil meer informatie over De Groot Vroomshoop
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Print Friendly, PDF & Email