Kantoren

Op de groei

Toekomstgericht werken

Wat zou het ideaal zijn als uw kantoor kon meegroeien met uw organisatie en bedrijfsvoering. Uitbreiden en krimpen zonder grootschalige verbouwing en hoge kosten. Tegelijk wilt u niet het gevoel van ‘tijdelijke huisvesting’ hebben. Medewerkers moeten zich er prettig voelen en werken in een gezonde en stimulerende werkomgeving. De Groot Vroomshoop Bouwsystemen biedt u een betaalbare, duurzame totaaloplossing voor uw tijdelijke kantoor. Een comfortabel gebouw met een gezond binnenklimaat, trillingsvrije betonvloeren, akoestische systeemplafonds, warmte werende dakbedekking en een hoge isolatiewaarde. Verandert de situatie, dan bieden onze huisvestingsconcepten u veel flexibiliteit. Deze zijn her in te delen, demontabel, verplaatsbaar en herbruikbaar.

Voor u en uw werknemers is kwaliteit belangrijk

Maatwerk

De Groot Vroomshoop Bouwsystemen werkt met een eigen IFD-bouwsysteem. IFD staat voor Industrieel, Flexibel en Demontabel. Wij bouwen prefab. Dat betekent: energie in de voorbereiding, naadloze productie onder perfecte omstandigheden en just-in-time levering en montage op de bouwplaats. Faalkosten zijn minimaal, risico’s en overlast beperkt en de bouwtijd is heel kort. We bouwen systematisch, maar de architectonische invulling, indeling, materialisering en gevelafwerking zijn maatwerk en geven uitstraling.

Kostenbeheersing

Onze begrotingen zijn heel transparant, u weet vooraf precies waar u aan toe bent en wat u van De Groot Vroomshoop Bouwsystemen mag verwachten. Daarbij zijn de volgende financieringsvormen mogelijk:

  • Kopen, met terugkoop na de gebruiksduur
  • Huren
  • Leasen

Natuurlijk heeft u volop inspraak in het ontwerp, dat wij in eigen huis voor u maken. U profiteert daarbij van onze kennis en kunde in bedrijfshuisvesting. Mogen wij van ontwerp tot en met oplevering van het tijdelijke gebouw voor u aan de slag, dan bent u verzekerd van een optimale afstemming en voortvarende realisatie. Natuurlijk blijven wij in beeld na de oplevering.

De Groot Vroomshoop Bouwsystemen maakt tijdelijke huisvesting betaalbaar. Daarbij zijn de totale kosten van uw tijdelijke huisvesting voor de gebruiksduur van belang. Wij bouwen exploitatiegericht. Energiekosten zijn laag dankzij een zeer hoge isolatiewaarden en een onderhoudsarme gevelafwerking.

Zit er groei in uw bedrijf?

Interesse in onze diensten?

Onze medewerkers helpen u graag verder

Bel 0546-666333 of mail naar info@degrootvroomshoop.nl

Ik wil meer informatie over De Groot Vroomshoop
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Print Friendly, PDF & Email