Gebruikte gebouwen

Tweede leven

Gebruikte gebouwen

Snel op zoek naar een betaalbaar kwalitatief gebouw? Voor bijvoorbeeld uw school, bedrijf, woonruimte of zorginstelling. De Groot Vroomshoop Bouwsystemen kan u hierbij helpen, want wij hebben meerdere gebouwen op voorraad.

Prefab

Het grootste gedeelte van de bouw wordt voorbereid in onze fabriek. Hier stellen we de gebruikte gebouwen samen uit kwalitatief hoogwaardige gebouwelementen. Dit betekent dat we zonder invloed van wind en regen de bouw kunnen voorbereiden. Dit resulteert in snel en schoon bouwen, waarbij de overlast voor gebruikers en omwonenden tot een minimum wordt beperkt.

Lage kosten

Wanneer wij een gebruikt gebouw voor u moeten realiseren, worden de kosten beperkt. De gebouwelementen zijn immers al een keer gemaakt. Het materiaal dat wij gebruiken is van zeer hoge kwaliteit, waardoor het mogelijk is om de onderdelen nogmaals te gebruiken. De prefab onderdelen worden geconditioneerd opgeslagen, waardoor ze niet aangetast worden door wind en regen. Wij bieden een totaaloplossing. Dit betekent dat u aan ons één aanspreekpunt heeft, waar alle kennis omtrent uw huisvesting in huis is. Hiermee bespaart u advieskosten, minimaliseren wij de kans op fouten en houden we de bouwkosten laag.
Met onze flexibele en duurzame prefab elementen zijn wij in staat om gebruikte gebouwen te realiseren welke comfortabel en efficiënt zijn. Wij kennen de wet- en regelgeving en bouwen binnen uw budget een schitterend hergebruikt gebouw, geheel naar uw wensen.

Interesse in onze diensten?

Onze medewerkers helpen u graag verder

Bel 0546-666333 of mail naar info@degrootvroomshoop.nl

Ik wil meer informatie over De Groot Vroomshoop
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Print Friendly, PDF & Email