Tijdelijke huisvesting

Meer mogelijk
Meer mogelijk

Meer mogelijk

Snel tijdelijke huisvesting laten ontwerpen en realiseren

Tijdelijk en snel meer ruimte nodig? De Groot Vroomshoop Bouwsystemen ontwerpt en realiseert tijdelijke gebouwen voor bijvoorbeeld het onderwijs, de zorg en het bedrijfsleven. Maar ook voor de woningmarkt, wanneer daar tijdelijk krapte ontstaat.

Tijdelijke huisvesting voor de woningmarkt

Uit ervaring weten we dat die tijdelijke huisvestingsoplossing vaak langer gebruikt wordt dan vooraf ingeschat. Reden om vooral niet in te boeten op kwaliteit en comfort. Onze oplossingen voor tijdelijke huisvesting zijn van hoge kwaliteit en doen niet onder aan een permanent gebouw. Wij zijn zeer goed op de hoogte van geldende wet- en regelgeving en realiseren huisvestingsoplossingen binnen het door u gestelde budget.

Flexibel en demontabel

Wij kijken vooruit en bieden flexibele oplossingen die naar behoefte getransformeerd, verplaatst of hergebruikt kunnen worden. Daarom heeft De Groot Vroomshoop Bouwsystemen een eigen modulair opgebouwd IFD-bouwsysteem ontwikkeld. IFD staat voor Industrieel, Flexibel en Duurzaam. De bouwcomponenten worden van te voren in de fabriek gemaakt. Op de bouwplaats kunnen ze snel gemonteerd worden. De tijdelijke huisvesting kan net zo snel weer gedemonteerd of aangepast en uitgebreid worden.

Interesse in onze diensten?

Onze medewerkers helpen u graag verder

Bel 0546-666333 of mail naar info@degrootvroomshoop.nl

Ik wil meer informatie over De Groot Vroomshoop
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Print Friendly, PDF & Email