Voordeel in exploitatie

Uw voordeel in exploitatie

Bij tijdelijke huisvesting wilt u als opdrachtgever een uitstekend comfort tijdens alle seizoenen. En liefst tegen een zo laag mogelijke energierekening. Onze installaties zijn altijd op maat, zodat een passend leef- en werkklimaat ontstaat. Niet alleen de initiële investering is daarbij belangrijk.

Onze industriële prefab-bouwconcepten zijn energiezuinig door een standaard hoge Rc-waarde van vloer, dak en gevel van 3,0 W/m2 K. HR+ glas is uiteraard standaard.

Wij focussen ook op zo laag mogelijke exploitatiekosten en hebben aandacht voor het milieu

Géén elektrische verwarming

In veel tijdelijke huisvestingconcepten, met name bij unitbouw, wordt het gebouw verwarmd met elektrische kachels. In aanschaf zijn deze voordelig, de verbruikskosten zijn echter circa 500% hoger dan bij een gasgestookt systeem!

Onderzoek heeft aangetoond dat bij elektrische verwarming in de winter, de kosten voor een CV installatie binnen 6 maanden terugverdiend zijn!

De Groot Vroomshoop Bouwsystemen past dan ook gasgestookte CV installaties toe. Deze zijn energiezuinig, altijd regelbaar en desgewenst programmeerbaar.

Comfort zonder extra kosten in de zomer

Door de hoge isolatiewaarde en goede ventilatie/spuivoorziening zijn onze bouwconcepten ook in de zomer comfortabel. Het dak is licht van kleur zodat warmte gereflecteerd wordt. De zware betonvloeren hebben een uitstekend warmte accumulerend vermogen. Hierdoor is extra koeling niet noodzakelijk en bespaart u de bijbehorende verbruikskosten.

  • CV installatie binnen 6 maanden terugverdiend
  • Energiezuinig
  • Hoge isolatiewaarde
  • Warmte accumulerend vermogen
Onderhoudsvriendelijke huisvesting

Iedereen wil het correctieve bouwkundige onderhoud van tijdelijke huisvesting zoveel mogelijk beperken. Onze bouwsystemen sluiten op die wens aan door uitgekiende materiaaltoepassingen zoals:

  • kunststof ramen en kozijnen;
  • glasvezelversterkte composiet gevelbeplating;
  • milieuvriendelijk verduurzaamd rabat;
  • vuilwerende en warmtereflecterende dakbedekking.

Interesse in onze diensten?

Onze medewerkers helpen u graag verder

Bel 0546-666333 of mail naar info@degrootvroomshoop.nl

Ik wil meer informatie over De Groot Vroomshoop
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Print Friendly, PDF & Email