Modulair bouwen

Modulair bouwen
Voor onderwijs, zorg en kantoren

De Groot Vroomshoop Bouwsystemen is een professional op het gebied van modulair bouwen, oftewel systeembouw voor onderwijs, zorg en kantoren.

Snel, milieuvriendelijk en betaalbaar

Bij modulair bouwen worden bouwcomponenten gebruikt die van te voren in de fabriek zijn gemaakt. Deze slimme bouwcomponenten verkorten de montagetijd op de bouwplaats. Ook wordt de overlast en vervuiling beperkt. De huisvesting welke met deze bouwelementen gerealiseerd worden zijn energiezuinig. De tijdelijke gebouwen worden goed geïsoleerd en hebben driedubbel glas. Bovendien is modulair bouwen met De Groot Vroomshoop Bouwsystemen goed betaalbaar, terwijl de kwaliteit van de tijdelijk gebouwen niet onderdoet voor permanente huisvesting.

Modulair bouwen met eigen IFD-bouwsysteem

De Groot Vroomshoop Bouwsystemen heeft een eigen IFD-bouwsysteem ontwikkeld. IFD staat voor Industrieel, Flexibel en Duurzaam. Wij werken met een stramienmaat van 2400/3600 x 7200 mm. Dit is de ideale maatvoering voor permanente en tijdelijke huisvesting voor zorg, onderwijs en kantoren. Modulair bouwen met ons IFD-bouwsysteem staat garant voor een zeer korte bouwtijd en weinig overlast op de bouwplaats.
Wilt u meer weten over ons industriële, flexibele en volledig demontabele bouwsysteem? Neem dan gerust contact met ons op.

Interesse in onze diensten?

Onze medewerkers helpen u graag verder

Bel 0546-666333 of mail naar info@degrootvroomshoop.nl

Ik wil meer informatie over De Groot Vroomshoop
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Print Friendly, PDF & Email