Flexibel bouwen

Flexibel bouwen? Geen probleem!

Snel flexibele huisvesting nodig? De Groot Vroomshoop Bouwsystemen is een specialist in flexibel bouwen. Door gebruik te maken van prefab bouwelementen kunnen gebouwen snel en met zo min mogelijk overlast geplaatst worden. Dankzij deze flexibele vorm van bouwen kunt u in een veel kortere tijd genieten van kwalitatief hoogwaardige huisvesting, die er overigens ook zeer mooi uitziet.

Volop mogelijkheden

De Groot Vroomshoop Bouwsystemen maakt gebruik van een eigen industrieel, flexibel en volledig demontabele bouwsysteem. Dit IFD-bouwsysteem staat garant voor flexibele gebouwen waarmee we snel kunnen inspelen op ander gebruik of veranderingen in vraag. Hetzelfde gebouw nodig op een andere locatie? Dankzij onze manier van flexibel bouwen is de tijdelijke huisvesting ook demontabel en gemakkelijk op een andere locatie te plaatsen.

Deskundig advies

Wij hebben alles in huis om u snel, voordelig en met zo min mogelijk overlast te voorzien van huisvesting op maat. Van ontwerp tot realisatie en alles daartussen, met ons flexibele bouwen worden dromen werkelijkheid. Meer weten over de mogelijkheden van flexibel bouwen? Wij gaan graag met u in gesprek.

Interesse in onze diensten?

Onze medewerkers helpen u graag verder

Bel 0546-666333 of mail naar info@degrootvroomshoop.nl

Ik wil meer informatie over De Groot Vroomshoop
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Print Friendly, PDF & Email