Samen bouwen aan een fijne woonomgeving

Niks is zo belangrijk als je thuis. Je thuis is een huis met een uniek karakter en een warme sfeer. Een huis waarop je kunt vertrouwen, die duurzaam is en kwalitatief sterk gebouwd. Als aannemer, gemeente, woningcorporatie, belegger of architect wil je flexibiliteit tijdens de bouw en een duurzaam resultaat na de bouw. En dat is precies waar we samen voor gaan. We pakken, als toeleverancier of als aannemer, het bouwproject met beide handen aan en gaan voor het maximale. Met als doel een fijne woonomgeving.

WoongebouwenDoor middel van modulaire bouw met massief houten modules bieden we gemeenten en woningcorporaties een flexibele oplossing om de doorstroming op de huizenmarkt te bevorderen. We maken het mogelijk om een comfortabel en gezond onderkomen te bieden aan gezinnen, alleenstaanden, statushouders, arbeidsmigranten, studenten en jongeren.
Lees meer
Migrantenwoningen 'T Veld van veraf met veel natuur
Tijdelijke huisvestingKrapte op de woningmarkt? Tijdelijk en snel meer ruimte nodig? Met onze bouwsystemen Festing® en houtmodulebouw ontwerpen en realiseren we de tijdelijke woonoplossing waar jij naar op zoek bent. Samen met jou gaan we graag de wijk in. Onze huisvestingsoplossingen voor woningcorporaties, ontwikkelaars en gemeenten. Wij gunnen iedereen een fijn thuis.
Lees meer
Houten bergingen in Doetinchem met groen dak
BergingenOnze bergingen zijn veel meer dan een schuur of een tuinhuis. Onze bergingen bieden praktische opbergruimte en hebben tegelijkertijd een mooie uitstraling.
Lees meer
DakelementenDe vele voordelen die prefab kent, gelden ook voor prefab dakelementen. Naast dat de kwaliteit van prefab daken hoger is dan de op de bouwplaats getimmerde daken, zijn ook hier de weersomstandigheden niet van invloed.
Lees meer
GevelelementenDe gevel is veelbepalend voor een gebouw. Wij leveren prefab houten gevelelementen en binnenspouwbladen voor huizen en kantoren, waarmee we precies de uitstraling kunnen creëren die jij wenst.
Lees meer
Woning in aanbouw zonder dak van boven met houten wand-elementen
HSB wandenPrefab HSB wanden zijn vooraf gefabriceerde wanden, die in veel verschillende projecten toegepast worden. HSB wanden bestaan uit een houten skelet, opgevuld met isolatiemateriaal en die volledig naar wens kunnen worden afgewerkt.
Lees meer
Rond Hout Bouwers NL keurmerk
KOMO

Bekijk onze voorgaande projecten

Houten woongebouw M'DAM aan de Pierebaan in Monnickendam
M'DAM in MonnickendamDe bouw van het houten woongebouw M’DAM aan de Pierebaan in Monnickendam is afgerond. Waterland is hierdoor de eerste gemeente in de regio met een compleet circulair houten woongebouw.
Lees meer
De semipermanente woningen in Drachten vanaf het straatbeeld met groen veel natuur ervoor
Semipermanente woningen in DrachtenIn opdracht van Accolade hebben wij 24 semipermanente appartementen aan de Stationsweg in Drachten gerealiseerd. Accolade en de gemeente Smallingerland hebben de handen ineen geslagen om aan het tekort aan woonruimte voor jongeren, kleine huishoudens en statushouders tegemoet te komen.
Lees meer
Gele houten berging in achtertuin
Fijn Wonen ConceptDe Groot Vroomshoop Houtbouw is ketenpartner van Van Wijnen in het Fijn Wonen Concept. Wij leveren de daken en bergingen.
Lees meer
Houten woningen aan Van Oostsanenkade in Alkmaar
Houten woonstudio’s in AlkmaarVan Woonwaard kregen wij samen met Finch Buildings de opdracht voor de bouw van 38 woonstudio’s aan de Cornelis Buysstraat en de Van Oostsanenkade in Alkmaar. De massief houten Finch studio’s zijn bedoeld voor jongeren van 18 tot 28 jaar en zullen 50 jaar geëxploiteerd worden op verschillende locaties.
Lees meer
Huizen aan het water met weerspiegeling
Park Leeuwenhoeck WateringDe Groot Vroomshoop Houtbouw verzorgde de toelevering en montage van prefab daken en bergingen voor 51 woningen.
Lees meer

Elke dag maken we de wereld een beetje mooier. Doe jij met ons mee?