Statushouders / woonruimte

Bouwen met Finch

Bouwen met Finch

Bouwen met Finch

Bouwen met Finch

Doorstroming op de huizenmarkt

De Groot Vroomshoop bouwt permanente circulaire woningen met Finch Buildings.

Met houtmodulebouw concept bieden we gemeenten en woningcorporaties een flexibele oplossing om doorstroming op de huizenmarkt te bevorderen en een comfortabel en gezond onderkomen te bieden aan gezinnen, alleenstaanden, statushouders, arbeidsmigranten, studenten en jongeren.

Kwalitatief hoogwaardige en duurzame modulaire gebouwen

Verplaatsbaar

Wij bouwen modulaire gebouwen van kwalitatief hoogwaardig duurzaam hout die zich laten aanpassen aan de omgeving en de omstandigheden. De modules kunnen mee veranderen met de doelgroep, het gebruik en de locatie, zowel tijdelijk als permanent. Met een korte bouwtijd en in zijn totaliteit verplaatsbaar.

Toepassingen

Finch Buildings ontwikkelt verschillende gebouwen gebaseerd op één module. Zonder hulpconstructies vijf lagen hoog stapelen en onderling schakelen. Eindeloos veel configuraties: van gestapeld complex tot solitaire recreatiewoning en van starterswoning tot mantelzorgwoning. Met de modules van Finch Buildings zo flexibel als Lego!

Circulair bouwen

Verandert de situatie op de huizenmarkt, dan kunnen de modules anders ingedeeld, uitgebreid of zelfs verplaatst worden. Zo kunnen we sloop voorkomen en kostbare grondstoffen hergebruiken. De Groot Vroomshoop Bouwsystemen bouwt snel, goedkoop en met oog voor de toekomst. Neem contact met ons op voor een afspraak of presentatie.

Interesse in onze diensten?

Onze medewerkers helpen u graag verder

Bel 0546-666333 of mail naar info@degrootvroomshoop.nl

Ik wil meer informatie over De Groot Vroomshoop
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Print Friendly, PDF & Email