Recreatiewoningen

Duurzaam vakantie vieren

Duurzaam vakantie vieren

Klaar voor het vakantieseizoen

De Groot Vroomshoop realiseert in nauwe samenspraak met opdrachtgevers seriematig duurzame recreatiewoningen. Dat kan snel. Wij produceren prefab. Dat betekent: energie in de voorbereiding, naadloze productie onder perfecte omstandigheden, ongehinderd door weer en wind, snelle en just in time planning, levering en montage op de bouwplaats. Opslagruimte en afval op de bouw zijn minimaal en risico’s beperken we waar mogelijk. Hoewel wij systeembouwers zijn, bieden wij u alle ruimte om architectonische wensen door te voeren. Dat geldt voor de buitenzijde, indeling en afwerking van het vakantiehuis.

Natuurlijk comfort

Wij bouwen met hoogwaardige materialen. Vooral met hout. Dat geeft de vakantiewoningen een warme en rustieke uitstraling en helpt besparen op eindige grondstoffen als staal en grind. De Groot Vroomshoop Bouwsystemen is PEFC en FSC gecertificeerd. Dit betekent dat wij hout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen gebruiken voor onze binnenwanden, gevels en daken. Daarbij kiezen we zoveel mogelijk voor onderhoudsarme bouwmaterialen en afwerking. Onze prefab recreatiewoningen zijn bijzonder energiezuinig, blijven onder de gestelde EPC-norm. Weinig onderhoud en lage energiekosten zijn belangrijk om ook de exploitatiekosten in de hand te houden.

Landschaplodge

De LandschapLodge® is de eerste toepassing van een nieuw ontwikkeld autarkisch en hoogwaardig gebouwconcept. De fraai vormgegeven lodge is zo ontworpen, dat vanuit elke ruimte een optimale beleving van het landschap bestaat en er een eenheid tussen lodge en omgeving ontstaat. Vanwege de autarkie van de LandschapLodge® zijn er geen aansluitingen op nutsvoorzieningen nodig. Dit maakt het mogelijk om de lodge op iedere locatie te plaatsen. De LandschapLodge® wordt prefab, onder geconditioneerde omstandigheden, in onze fabriek gemaakt en kan in één dag op locatie geplaatst worden.

VIER COMPONENTEN

De LandschapLodge® bestaat uit vier gekoppelde componenten die met de ‘rug’ tegen elkaar worden geplaatst. Hierdoor ontstaat een 360 graden panorama over het landschap. Afhankelijk van de omgeving zijn de componenten verschillend ingedeeld en kunnen zij geschakeld en/of gestapeld worden. Bij ondiep water kan de lodge op schroefpalen gezet worden en bij diep water wordt de lodge op pontons geplaatst. Zowel in de gevel als de constructie zijn duurzame en natuurlijke materialen toegepast. Hierdoor hebben de lodges een beleving die aansluit bij het landschap. Behalve de LandschapLodge® met 4 gekoppelde componenten, kunnen ook andere uitvoeringen met meer of minder gekoppelde componenten samengesteld worden.

Meer informatie?

Kijk op www.landschaplodge.nl

Interesse in onze diensten?

Onze medewerkers helpen u graag verder

Bel 0546-666333 of mail naar info@degrootvroomshoop.nl

Ik wil meer informatie over De Groot Vroomshoop
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Print Friendly, PDF & Email