Onderwijs

Leven lang leren

Leven lang leren

Met de tijd mee

Uw onderwijsconcept is ons vertrekpunt in de ontwikkeling van passende en toekomstbestendige huisvesting. De school moet een stimulerende omgeving zijn, waarin het onderwijzend personeel én de leerlingen prettig kunnen werken en leren. De Groot Vroomshoop Bouwsystemen realiseert een gezond onderwijsklimaat. Onze huisvestingsoplossingen passen perfect in het streven naar ‘Frisse Scholen’. De school moet flexibel mee kunnen groeien met schommelingen in leerlingaantallen, onderwijsvernieuwing en schoolverbredingskansen. Dat is mogelijk met ons eigen IFD-Bouwsysteem. We bouwen systematisch, maar de architectonische invulling, indeling, materialisering en gevelafwerking zijn maatwerk en geven een geweldige uitstraling. We bouwen onder geconditioneerde omstandigheden, met duurzame materialen, zeer energiezuinige schoolgebouwen.

Uw onderwijsconcept of werkmethode vormt ons uitgangspunt

Korte bouwtijd

Wij produceren prefab. Dat betekent: energie in de voorbereiding, naadloze productie onder perfecte omstandigheden, snelle en nauwkeurige planning, levering en montage op de bouwplaats. Opslagruimte op de bouw is minimaal, risico’s, overlast voor de omgeving beperken we en uw schoolgebouw staat er veel sneller dan wanneer er traditioneel gebouwd wordt.

Zorgeloos bouwen

De volledige zorg voor uw schoolgebouw nemen we van u over, van ontwerp tot en met de oplevering. Natuurlijk betrekken wij u volop in het proces. Met voorbeelden, adviezen, visualisaties en transparante all-in prijzen, als u wilt inclusief terreininrichting. Daarbij komen we u graag tegemoet met mogelijke financieringsvormen.

Benieuwd wat we voor uw school kunnen betekenen?

Interesse in onze diensten?

Onze medewerkers helpen u graag verder

Bel 0546-666333 of mail naar info@degrootvroomshoop.nl

Ik wil meer informatie over De Groot Vroomshoop
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Print Friendly, PDF & Email