Kantoren

Samen ondernemen?

Bouwpartner

In De Groot Vroomshoop Bouwsystemen vindt u een prettige partner in de ontwikkeling van een nieuw kantoorgebouw. Van ontwerp tot en met de oplevering naar volle tevredenheid en binnen budget. Wij bouwen modulair, maar allesbehalve standaard, met hoogwaardige, duurzame en milieuvriendelijke materialen. Onze kantoorgebouwen zijn goed geïsoleerd, energiezuinig en comfortabel. We creëren een stimulerende werkomgeving die flexibel in te richten is met voortschrijdend inzicht.

U bouwt met ons zonder zorgen

De vaart erin

De Groot Vroomshoop Bouwsystemen ontwikkelde een eigen IFD-bouwsysteem. IFD staat voor Industrieel, Flexibel, Demontabel en Duurzaam. Wij bouwen prefab. Dat betekent: energie in de voorbereiding, naadloze productie onder perfecte omstandigheden en just-in-time levering en montage op de bouwplaats. Faalkosten zijn minimaal, risico’s en overlast beperkt en de bouwtijd is heel kort.

Op de kosten letten

U bent ondernemer. Wij denken graag met u mee. De Groot Vroomshoop Bouwsystemen bouwt exploitatiegericht. De hoge isolatiewaarde van onze bedrijfshuisvesting zorgt voor minder energiekosten. Onderhoudsarme gevelafwerking beperkt de onderhoudskosten. Daarmee houdt u de kosten in de hand tijdens de hele gebruiksduur van uw huisvesting. De volledige zorg voor uw kantoorgebouw nemen we desgewenst van u over, van ontwerp tot en met de oplevering. Natuurlijk betrekken wij u volop in het proces. Met voorbeelden, adviezen, visualisaties en transparante all-in prijzen, als u wilt inclusief terreininrichting. Daarbij komen we u graag tegemoet met mogelijke financieringsvormen.

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

Interesse in onze diensten?

Onze medewerkers helpen u graag verder

Bel 0546-666333 of mail naar info@degrootvroomshoop.nl

Ik wil meer informatie over De Groot Vroomshoop
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Print Friendly, PDF & Email