Permanente huisvesting

Garanties voor de toekomst

Garanties voor de toekomst

Garanties voor de toekomst

Durf te denken in systeembouw

Permanente huisvesting voor onderwijs, zorg en kantoren

Weet u waar u in 2040 staat? Met uw organisatie, woningcorporatie, school of zorginstelling? Hoe doeltreffend is uw beleidsplan op de lange termijn? En hoe blijft uw huisvesting bij de tijd? Economische en demografische ontwikkelingen en veranderingen in wet- en regelgeving maken huisvestingsplannen voor u onzeker en risicovol. Met de ervaring en knowhow van De Groot Vroomshoop Bouwsystemen en het innovatieve, zeer flexibele en duurzame bouwsysteem kunt u vertrouwen op een toekomstbestendige oplossing voor uw huisvestingsvraagstuk. Hoe eerder u ons in uw huisvestingsplannen betrekt, hoe groter onze toegevoegde waarde. Wij ontwerpen zelf, maken het bestek, verzorgen  complete vergunningstrajecten, realiseren de bouw volgens ons eigen IFD-bouwsysteem en leveren naar tevredenheid en conform budget op.

Durf te denken in systeembouw voor permanente huisvesting

Voor wie de stap durft te nemen om al in de oriënterende fase met De Groot Vroomshoop Bouwsystemen in gesprek te gaan, kiest voor zekerheid. Het biedt namelijk vele voordelen om ons vroegtijdig bij het project te betrekken. De opdrachtgever dekt hiermee risico’s af doordat één partij verantwoordelijk is voor het gehele traject, van initiatief tot en met oplevering. Daarbij is er direct duidelijkheid over de bouwsom en wordt het bouwplan altijd binnen het budget gerealiseerd.

Ontwerpkosten worden beperkt doordat De Groot Vroomshoop Bouwsystemen, met inschakeling van architecten, zelf ontwerpt. Kortom, systeembouw is een slimme manier van bouwen van permanente huisvesting waarmee veel kosten worden bespaard en risico’s beperkt blijven.

Volledige ontzorging bij de bouw van uw permanente huisvesting

Onze jarenlange ervaring beperkt zich niet alleen tot de productie in de fabriek en de bouw op locatie. De Groot Vroomshoop Bouwsystemen verzorgt het volledige bouwtraject voor uw permanente huisvesting van initiatief, ontwerp, het maken van bestekken, indienen en verzorgen van de totale bouwaanvraag tot de oplevering en nazorg. Ook kunnen financieringsoplossingen worden aangeboden. Dit betekent één partij waaraan u het totale bouwtraject van uw permanente huisvesting kunt overlaten.

Interesse in onze diensten?

Onze medewerkers helpen u graag verder

Bel 0546-666333 of mail naar info@degrootvroomshoop.nl

Ik wil meer informatie over De Groot Vroomshoop
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Print Friendly, PDF & Email