Modulinn

Modules van hout

Modules van hout

Modules van hout

Ons modulaire houten bouwsysteem

De zekerheden van Modulinn:

✔ Modules van hout
✔ Circulair bouwen
✔ Verplaatsbaar

Sinds onze oprichting, een kleine eeuw geleden, bouwen wij bewust met hout. De toekomst vooruit. De Groot Vroomshoop introduceerde het prefab bouwen en startte daarmee zijn levenswerk. Nu bouwen we circulair en introduceren we een innovatieve modulaire huisvestingsoplossing voor onder andere het onderwijs: Modulinn. Natuurlijk van hout uit duurzaam beheerde bossen en geprefabriceerd!

Gebouwen waar leven in zit

Dat een adaptief en verplaatsbaar gebouw ook onder architectuur en in permanente kwaliteit gerealiseerd kan worden, toont ons huisvestingsconcept Modulinn® aan. Een gebouw wordt als een slimme puzzel opgebouwd uit prefab houten modules met een vaste maatvoering en veel open ruimten voor multifunctionele invulling. Schakelen, stapelen, uitbreiden, demonteren, verplaatsen, alles kan voor een optimale oplossing voor dit moment, maar ook in de toekomst.
Met Modulinn spelen we naadloos in op groei en krimp en is zelfs verhuizing van het complete gebouw mogelijk. De warme uitstraling zorgt ervoor dat het gebouw een verrijking is voor elke locatie en omgeving. De levensduur van Modulinn is minimaal 40 jaar.

Referentieprojecten

School Klein Amsterdam

Modulaire school 'Klein Amsterdam' in Amsterdam - systeem Modulinn

School Het Epos Rotterdam

Medisch centrum Zandvoort

Medisch centrum Circuit Zandvoort

Interesse in onze diensten?

Onze medewerkers helpen u graag verder

Bel 0546-666333 of mail naar info@degrootvroomshoop.nl

Ik wil meer informatie over De Groot Vroomshoop
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Print Friendly, PDF & Email