Onderwijs

Altijd een gezond onderwijsklimaat

Stimulerende werk- en leerplek

Is de verwachting dat uw school de komende jaren extra ruimte nodig heeft? Dan voorziet De Groot Vroomshoop Bouwsystemen u graag van goede tijdelijke huisvesting. Dat moet een stimulerende omgeving zijn, waarin het onderwijzend personeel én de leerlingen prettig kunnen werken en leren. We spreken over tijdelijk, maar voor leerlingen kan dat hun hele schooltijd zijn. Reden om binnen budget verder te gaan dan het Bouwbesluit ons voorschrijft. We realiseren een gezond onderwijsklimaat. Onze huisvestingsoplossingen passen perfect in het streven naar ‘Frisse Scholen’.

Zorgeloze en snelle tijdelijke huisvesting

Onderwijs-noodgebouw-4
Snel produceren

Wij produceren prefab. Dat betekent: energie in de voorbereiding, naadloze productie onder perfecte omstandigheden, snelle en nauwkeurige planning, levering en montage op de bouwplaats. Opslagruimte op de bouw is minimaal, risico’s voor personeel en leerlingen beperken we en uw schoolgebouw staat er in zeer korte tijd.

Zorgeloos bouwen

De volledige zorg voor uw schoolgebouw nemen we van u over, van ontwerp tot en met de oplevering. Natuurlijk betrekken wij u er bij. Met voorbeelden, adviezen, visualisaties en transparante all-in prijzen, als u wilt inclusief terreininrichting. Daarbij komen we u graag tegemoet met mogelijke financieringsvormen als lease, huur en koop met terugkoopgarantie.

Benieuwd wat we voor uw school kunnen betekenen?

Interesse in onze diensten?

Onze medewerkers helpen u graag verder

Bel 0546-666333 of mail naar info@degrootvroomshoop.nl

Ik wil meer informatie over De Groot Vroomshoop
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Print Friendly