𝗙𝗶𝗷𝗻𝗲 𝗽𝗮𝗮𝘀𝗱𝗮𝗴𝗲𝗻

Goede vrijdag (29 maart) en 2e paasdag (1 april) zijn wij gesloten. Dinsdag 2 april zijn we weer bereikbaar!
Wij wensen iedereen fijne paasdagen.🌷🐰

Samen werken we aan de mooiste projecten

Wij werken voor en samen met verschillende sectoren. We bieden duurzame bouwoplossingen voor het onderwijs, wonen, werken en de zorg. Hierbij kijken we naar de wensen en behoeften van de doelgroep, zodat de oplossing helemaal aan de verwachtingen voldoet. We bundelen onze krachten met aannemers en ontwikkelaars om de beste bouwwerken te realiseren. Door onze jarenlange ervaring weten we wat er speelt. We zijn betrokken en zetten onze kennis en kunde in om samen met jou tot het beste resultaat te komen.

 

Opbouw van gelamineerde houtconstructies schoolgebouw.
AannemerijAls aannemer zit je dagelijks middenin de praktijk van de bouw. En daar komen veel verantwoordelijkheden bij kijken. Wij zijn jouw helpende hand voor de binnenkomende vraagstukken.
Lees meer
Prefab houtbouw element die met kraan op gebouw wordt getild
OntwikkelaarsAls projectontwikkelaar ben je bezig een nieuw bouwproject op te zetten. Als De Groot Vroomshoop kunnen wij je veel werk uit handen nemen met onze volledige huisvestingsoplossingen of met de toelevering van onze houtbouwsystemen.
Lees meer
De zijkant van Wellantscollege in Boskoop
OnderwijsJullie onderwijsconcept is ons vertrekpunt in de ontwikkeling van passende en toekomstbestendige huisvesting. De school moet een stimulerende omgeving zijn, waarin het onderwijzend personeel én de leerlingen prettig kunnen werken en leren.
Lees meer
WonenNiks is zo belangrijk als je thuis. Wij helpen je bij jouw bouwproject met de levering van onze prefab daken, bergingen en hsb-elementen. Of wij realiseren complete circulaire (houten) woongebouwen voor je.
Lees meer
Het kantoor met bureau's , bureaustoelen, computers en grote ramen in het tijdelijke gemeentehuis Middelharnis
WerkenBij de ontwikkeling van een nieuw kantoorgebouw nemen wij je alle zorgen uit handen. Van ontwerp tot en met de oplevering naar volle tevredenheid en binnen budget.
Lees meer
De gezamenlijke ruimte voor de dialyse in Meppel
ZorgEen ijzersterke bouw, waarvan het resultaat kwalitatief goed is. Dat is precies waar we samen voor gaan. Alles moet kloppen. Van flexibiliteit in het project, duurzaam bouwen tot een uniek resultaat. Samen met jou gaan we voor het uiterste: een zorginstelling waar je u tegen zegt.
Lees meer
Glazen gebouw met houten balken aan de wanden en op het dak
Prefab houtbouwAckerswoude in Pijnacker
Bekijk project
Gelijmde houtconstructiesAmazonica Dome
Bekijk project
Prefab houtbouwBasis berging met platdak
Bekijk project
BouwsystemenBasisschool Klein Amsterdam
Bekijk project

Elke dag maken we de wereld een beetje mooier. Doe jij met ons mee?