𝗙𝗶𝗷𝗻𝗲 𝗽𝗮𝗮𝘀𝗱𝗮𝗴𝗲𝗻

Goede vrijdag (29 maart) en 2e paasdag (1 april) zijn wij gesloten. Dinsdag 2 april zijn we weer bereikbaar!
Wij wensen iedereen fijne paasdagen.🌷🐰

Ondernemend bouwen

Jouw visie is belangrijk bij de ontwikkeling van een nieuw kantoorgebouw. Samen bouwen we een uniek, flexibel en duurzaam kantoor dat past bij jouw organisatie. We creëren een prettige werkomgeving voor iedereen met oog op de toekomst.

Prettig en comfortabel werken

In De Groot Vroomshoop vind je een fijne partner in de ontwikkeling van een nieuw kantoorgebouw. Van ontwerp tot en met de oplevering. We streven naar complete tevredenheid en bouwen binnen budget. Wij bouwen modulair, maar allesbehalve standaard. Dit doen we met onze bouwsystemen Modulinn® en Festing®. We maken gebruik van hoogwaardige, duurzame en milieuvriendelijke materialen. Onze kantoorgebouwen zijn goed geïsoleerd, energiezuinig en comfortabel. We creëren samen een stimulerende werkomgeving die flexibel en naar wens in te richten is. Ook wanneer je in de toekomst meer of minder ruimte nodig hebt.

Onze bouwsystemen

De Groot Vroomshoop Bouwsystemen ontwikkelde eigen bouwsystemen. Het circulaire elementen bouwsysteem Festing en ons modulaire houten bouwsysteem Modulinn. Beide systemen zijn flexibel, demontabel en duurzaam. Wij bouwen prefab en modulair. Dat betekent: energie in de voorbereiding, naadloze productie onder perfecte omstandigheden en een korte bouwtijd op de bouwplaats. Faalkosten zijn minimaal, risico’s en overlast beperkt.

Bouwen zonder zorgen

De volledige zorg voor jouw nieuwe kantoorpand nemen we over. Van het ontwerp tot en met de oplevering. Natuurlijk betrekken we jou bij het gehele proces. Met voorbeelden, adviezen, visualisaties en transparante all-in prijzen. Ook mogelijk inclusief terreininrichting. Daarbij bieden we verschillende financieringsvormen aan als koop en huur.

Het tijdelijke gemeentehuis in Middelharnis met gras en planten ervoor
Koffieruimte met houten vloer en banken en stoelen met bruine, paarse en gele kleuren witte muren en een boompje

Een toekomstbestendig kantoor

Met de ervaring en knowhow van De Groot Vroomshoop en onze innovatieve, zeer flexibele en duurzame bouwsystemen kun je vertrouwen op een toekomstbestendige oplossing voor jouw kantoor. Hoe eerder je ons in de huisvestingsplannen betrekt, hoe groter onze toegevoegde waarde.

Wij verzorgen het volledige bouwtraject. Van initiatief, ontwerp, het maken van bestekken, het indienen en verzorgen van de totale bouwaanvraag, tot de oplevering en nazorg. Ook bieden we financieringsoplossingen aan. De Groot maakt het mogelijk om het totale bouwtraject van jouw kantoor aan één partij over te laten.

Wil je meer weten over onze kantoorgebouwen?

Neem dan contact op met Kornel.
Man poseert in pak voor houten plank
Kornel Poelsma

Bekijk onze projecten

59 appartementen op De Klamp in Heerhugowaard
Lees meer
Bijzondere prefab bergingen in Nijkerk
Lees meer
Houten woongebouwen in Alkmaar
Lees meer
Onderwijsgebouw Kindplein West in Ommen
Lees meer
Opbouw van gelamineerde houtconstructies schoolgebouw.
Duurzaam schoolgebouw in Drachten
Lees meer
Daken en bergingen in Dinxperlo
Lees meer
Houten woontoren Timberhouse in de wijk Buiksloterham te AmsterdamIn de nieuwe stadswijk Buiksloterham in Amsterdam-Noord is een massief houten woontoren van zeven verdiepingen, uitgevoerd in circulaire houtmodulebouw gerealiseerd. Deze massief houten woontoren mochten wij realiseren in opdracht van Timber & Co volgens het ontwerp van Finch Buildings.
Lees meer
Geïsoleerde bergingen in Bedum
Lees meer
Aardbevingsbestendige woningen AppingedamIn de wijk Opwierde-Zuid in Appingedam start de tweede fase van het project ‘Vliesgevelwoningen’.
Lees meer
Houten draagconstructie gemeentehuis Twello
Houten constructie Gemeentehuis TwelloVerduurzaming en renovatie Gemeentehuis Twello
Lees meer